AKTUELLT

2021-02-22

Träna puttning med Peter Lagelius

Vill du bli "vass" på puttning? Kom och träna puttning, på en 8 meter lång puttmatta, med Peter Lagelius. För endast 50:- tillfället/person hjälper han dig att bli en bättre puttare och samtidigt har du även chansen att vinna en putter.

För att följa alla riktlinjer och den nya pendemilagen för att förhindra spridningen av Covid-19, så gäller följande:

• Anmälan gör man till Peter Lagelius, 070-666 40 36, då bestämmer man vilken tid man ska vara ute på Tortuna GK, endast tidsbokning och ingen drop-in.
  • Max 4st samtidig och helst bara de du träffar regelbundet.
  • Tider kommer att finnas på vardagar mån-fre mellan kl. 17-19 och helgerna mellan kl. 10-15
  • Passen startar varje heltimme ex. 12:00 och är 50 min långa, om man är 3-4 personer.
  • Skulle man vara 1 eller 2 personer så är träningen ca 25 min och då kan det även bli ytterligare ett pass med start ex. 10:30
  • Därefter lämnar man klubbhuset så att nästkommande grupp har tid på sig att komma in, utan att det blir trängsel.
  • Skulle man komma innan tidigare grupp är klar, så stannar man kvar på nedervåningen tills den tidigare gruppen har lämnat klubbhuset.

Självklart stannar du hemma om du har feber, hosta eller känner dig sjuk!

2021-01-29

Jubileumslogga Tortuna GK 30 år

Nu kan vi stolt presentera våran nya logga som självklart även blir våran jubileumslogga under 2021 då vi detta år fyller 30 år.

Håll utskick över vad som händer under detta jubileumsår på hemsida, facebook och instagram

2021-01-15

Vi är nu partnerklubb till Västerås Indoor Golf

Vi kan nu presentera att vi är partnerklubb till Västerås Indoor Golf vilket betyder att medlemmar i Tortuna GK kan bli medlemmar där till ett bättre pris och därav få billigare timhyra vid träning och spel.

Så passa på att nöta på din sving även nu när snön ligger vit på golfbanan.

2021-01-01

Nu är studion igång med fina möjligheter att träna på svingen

Med coronasäkert avstånd ger jag gärna lektioner.

Varmt välkomna att höra av er
070-666 40 36 / Peter