BOKA STÄLLPLATS

Vi värdesätter våra ledord och lever enligt dessa. Att vara en klubb att trivas på förutsätter, tycker vi, även möjligheter att kunna stanna kvar över natten. Att erbjuda ett stort hotellkomplex med SPA och massage är inte riktigt vi, det finns det så många andra golfklubbar i vårt land som är bra på. Vi erbjuder däremot ställplatser i en lugn och trivsam miljö. Tänk dig ett härligt gäng av golfare som samlats på kvällen för att grilla tillsammans, utmana varandra på en putt-tävling men ändå vill njuta av lyxen till att ha fräscha och nyrenoverade faciliteter nära till hands. Det är där vi kommer in.

Vi har 10 st fasta El-platser, där man kan stå på antingen gräs eller asfalt. I ställplatsen ingår det el, tillgång till klubbens faciliteter så som toaletter, dusch och bastu. Att du får tillgång till handdukar och bl.a. hårfön, är för oss en viktig del i vår service. Vi har dessutom ett skötbord i ett av våra omklädningsrum. Tyvärr har vi inte någon möjlighet att erbjuda er tömning av latrin eller gråvatten. 

Bokningsvillkor

  • Ankomst ska anmälas i receptionen, när receptionen är stängd ska anmälan ske dagen efter. 
  • Betalning sker vid ankomst då även kod till klubbhuset erhålls.
  • Plats som ej har avbokats kommer att faktureras.
  • Vänligen håll 4 meter mellan ekipagen 
  • Obs! Vi förbehåller oss rätten att flytta ekipage till annan ställplats om behov av detta skulle uppstå. 

PRISLISTA

Ställplats

För greenfeegäster / medlemmar 

200 kr/natt

Ställplats

Endast boende utan att spela golf hos oss

400 kr/natt

Om du vill boka ställplats, skicka ett mail till oss på kansli@tortunagk.com.
Inom kort kommer bokning att öppnas upp direkt via Min Golf. 

GOLFPAKET

Givetvis har vi samarbete med där vi kan erbjuda boende och golf tillsammans. Önskar du att bo över i samband med att du spelar golf hos oss, klicka din in på länkarna nedan för att läsa mer.

HEM TILL GÅRDEN

Nu har vi samarbete med Hem till Gården för den som önskar en övernattning i en fantastisk lantlig miljö mitt i stan. Här bor du i en egen stuga och har möjligheten att äta i Västerås mysigaste bistro. En riktig måste-upplevelse!

https://www.hemtillgarden.se/golfaren/

HOTEL PLAZA

Är man sugen på mer city-puls passar Hotel Plaza bättre som ligger mitt i citykärnan. Här kan du njuta av den högsta vyn över staden med en galet vacker utsikt. De har också en hel rad bekvämligheter, såsom spa och bar på 24:e våningen.

https://plazavasteras.se/golfpaket/