Välkommen till Tortuna Golfklubb

Vi kan erbjuda dig en trevlig dag med spel på en välskött bana med varierande layout.
I klubbhuset möts du av en välkomnande atmosfär och trevlig personal. Receptionen hjälper dig med scorekort, vagn mm.
Receptionen har även ett litet utbud av kepsar, handskar, bollar.

Restaurangen tillhandahåller ett varierat utbud av både mat och dryck.

Vi önskar dig en trevlig dag på Tortuna GK och gör allt vi kan för att det skall bli en upplevelse att återkomma till

Välkommen

Greenfee under resterande del av 2021

18 hål

Måndag - Fredag (helgfri vardagar)

Senior 220kr (inga övriga rabatter gäller)

Junior 110kr (inga övriga rabatter gäller)

Lördag - Söndag - Helgdag

Senior 270kr

Junior 135kr

9 hål

Måndag - Fredag (helgfri vardagar)

Senior 150kr

Junior 75kr

Lördag - Söndag - Helgdag

Senior 170kr

Junior 100kr

Tidsbokning 021-65301

Adress Nicktuna, 72596 Västerås

E-post kansli@tortunagk.com

Junioröverenskommelse i Västmanland(Ej Hälla GK)

Fritt spel för juniorer upp till 18 år i Västmanlandsklubbarna(Ej på Hälla GK) under sommarlovet(14/6-13/8) måndag-fredag ingen tidsbegränsning.

Golfhäftet 2021 (Gäller ej under slutet av 2021)

Tortuna Golfklubb är med i golfhäftet 2021.

Detta betyder att du som har ett aktiverat golfhäfte har rätt till att spela en runda på Tortuna GK till halv ordinarie greenfee.

Har du Golfhäftet + så får du spela flera rundor till halv ordinarie greenfee hos oss.

Golfhäftet och Golfhäftet + gäller alla tider, alla dagar.

Golfbil

Bokning av golfbil sker i shopen. Bokning kan även göras per telefon.

Pris: 350 kr per 18 håls rond.
Med läkarintyg 150 kr per 18 håls rond.

Husbil/Husvagn

Vill du boka ställplats hos oss så finns det en flik under gäster med mer info och även bokningssytem gällande detta.

Policy gällande Introduktionskort på Tortuna GK

Introduktionskort från, NGU, GAF, PGA, SGA och SGF

Innehavare av dessa kort har möjlighet att besöka vår klubb i studiesyfte inkl. fritt spel. För att erhålla denna möjlighet måste kortinnehavaren skriftligen anmäla sitt besök till klubben minst tre dagar före spel. Utan föranmälan får inte introduktionskortet användas.

Innehavare av introduktionskort ska kontakta kansliet på e-post kansli@tortunagk.com