Välkommen till Tortuna GK för dig som kommer med husbil och husvagn

Tortuna GK erbjuder en populär och funktionell ställplats i direkt anslutning till parkeringen, klubbhuset och golfbanan. Vi har 10 st uppmärkta el-platser för husvagn och husbil. Vi erbjuder även en serviceenhet med vatten, toaletter och duschar i klubbhuset, handdukar finns att låna. Här finns även ett samlingsrum och tillgång till bastu

Pris: 100 kr/dygn per plats för golfare, 200kr/dygn vid endast boende

Vänligen håll 4 meter mellan ekipagen. Tyvärr kan vi inte erbjuda er tömning av latrin eller gråvatten. Diskning får inte ske i omklädningsrummen eller på toaletterna. Ankomst skall anmälas i receptionen, när receptionen är stängd skall anmälan ske dagen efter.

Nu kan du boka ställplatser på Tortuna Golfklubb direkt på hemsidan, se nedan.

Bokningsvillkor

• Betalning sker till Tortuna GK vid ankomst då även nyckel till klubbhuset erhålls.
  • Ställplatserna är primärt för våra golfande gäster. Om du är icke-golfare ber vi dig att ringa oss om tillgänglighet.
  • Bokning som ej avbokats / betalats senast 24h innan incheckning debiteras i sin helhet via faktura.
  • Obs! Vi förbehåller oss rätten att flytta ekipage till annan ställplats om behov av detta skulle uppstå.