JUNIORER

Tortuna GK har en bred juniorverksamhet. Träningarna tar sin utgångspunkt i golfäventyret. Det är ett träningspaket som är framtaget av svenska golfförbundet och som handlar om att hjälpa barnen att få en bra start inom golfen.

Vi tränar golfslag på ranchen, gör puttövningar på övningsgreen och bygger banor, chippar och leker på övningsfältet.Vi går också igenom golfens regler på ett roligt och stimulerande sätt som gör det intressant för barnen.

De äldre barnen går också regelbundet ut på golfbanan för att praktisera det de har lärt sig.Alla ledare har genomgått ledarutbildning via SISU.Förhoppningsvis kan golf bli en aktivitet som barnen har glädje av hela livet. Alla barn och ungdomar är varmt välkomna till oss på klubben

.

TRÄNINGAR 2019

Juniorträning mellan 7 och 18 år

Juniorträningen är indelad i fyra grupper:

Röda gruppen, 1 ggr/veckan med juniorledare
Gröna gruppen, 2 ggr/veckan med juniorledare
Gula gruppen, 1 ggr/veckan med juniorledare och 1 ggr/veckan med PRO Peter Lagelius
Blåa gruppen, 2 ggr/veckan med PRO Peter Lagelius

Träningsschema, se Laget.se

Träningssäsong 2/5 - 20/6 22/6 - 23/9 Juniorledare är Markus, Eva, Peter, Stina, Linda, Susanne och Robert.

PRO Peter Lagelius

Läs mer om oss och se tidigare aktiviteter på vår Facebook eller på Laget.se

Peter Kallin

Eva Rombäck