KLUBBEN

Tortuna GK bildades 1990 och är belägen i ett naturskönt område ca 15 minuter från Västerås.
Enköping ca 30 minuter och mindre än en timme från Stockholm.

Banan är mycket variationsrik och bjuder på härliga utmaningar. De inledande nio hålen spelar du på en mysig skogsslinga och avslutar med nio hål på en öppen parkbana.

Mellan de två slingorna ligger övningsområden med driving range, en övningsbunker, puttinggreen och öppna ytor för att träna chip och pitch.

Vi erbjuder dig som medlem en härlig gemenskap och en bra blandning av tävlingar och motionsspel.

Som gäst kommer vi att göra allt vi kan för att du skall känna dig välkommen och få en trevlig upplevelse.

För den historiskt intresserade passeras Anundshög mellan Västerås och Tortuna. Anundshög är ett område med gravar från järnåldern och andra historiskt intressanta sevärdheter.