MEDLEMSFÖRMÅNER

Skerike GK

Fullvärdiga medlemmar i Tortuna GK spelar helgfria vardagar må-fr för 200 kr. Lör, sön och helgdag efter 13:00 gäller halv ordinarie greenfee.

Hagge GK

Fullvärdiga medlemmar i Tortuna GK spelar helgfria vardagar må-fr(hela dagen) samt lör, sön och helgdag efter 13:00 för halv ordinarie greenfee

Enköpings GK

Eskilstuna GK

Fullvärdiga medlemmar i Tortuna GK spelar helgfria vardagar må-fr för 200kr. Lör, sön och helgdag efter 13:00 gäller halv ordinarie greenfee.

Vallentuna GK

Fullvärdiga medlemmar i Tortuna GK har tillsammans rätt att använda 20 fria spel per vecka. Gäller under vardagar(hela dagen) samt lör/helgdag efter 14:00. Övrig tid lör/helgdag erbjuds halv ordinarie greenfee.

Älvkarleby GK

Fullvärdiga medlemmar i Tortuna GK spelar fritt helgfria vardagar må-fr. Lör, sön och helgdagar gäller 200kr i greenfee.

Kårsta GK

Fullvärdiga medlemmar i Tortuna GK spelar helgfria vardagar må-fr för 200 kr. Söndagar efter 14:00 gäller halv ordinarie greenfee.

Hälla GK

Fullvärdiga medlemmar i Tortuna GK spelar på helgfria vardagar måndag-fredag 2 för 1. Gäller ordinarie greenfee.