FÖRETAG OCH PARTNERS

Tortuna GK har ett väl utvecklat och uppskattat samarbete med flera företag i Västerås.

Klubbens kunder erbjuds olika paket och ett smörgåsbord av aktiviteter under året för att få ut högsta möjliga avkastning på sin insats.
Aktiviteterna syftar även till att skapa en "vi-känsla", utöka kontaktytorna och förstärka känslan för Tortuna GK.

Vill du bli samarbetspartner, kontakta kansliet - kansli@tortunagk.com

Elkon Elkonstruktioner

Elkon skall med stor professionalism utreda, projektera,
kontrollera och besiktiga el- tele och styranläggningar,
åt kvalitets- och miljömedvetna beställare.

Bostad Västerås

Bostad Västerås står för en god kunskap om bostadsmarknaden i Västerås och ett professionellt bemötande. Vi lever upp till kundens förväntningar genom att alltid vara uppdaterade om vad som händer i staden och pålästa om våra verksamhetsområden

Lindkvist Fotolab

Lindkvist fotolab är det professionella fotolabbet med allt från traditionell färg- och svartvit framkallning till modern digital bildbearbetning.

Söderman Reklam

Söderman Reklam exponerar företagsprofiler i alla väder, i alla material och med oändliga produkter. Vi ser till att våra kunders grafiska profil funkar för fest, för vardagen och för arbetsdagen. Snyggt, praktiskt och enhetligt i och för alla tillfällen. Så hjälper vi framgångsrika profiler att hålla ihop.

Beijer Bygg

Beijer Byggmaterial ska vara hela Sveriges Byggpartner genom att erbjuda våra kunder produkter, tjänster och lösningar som är tillförlitliga, enkla och relevanta. Med hög kunskapsnivå och rådgivning gör vi våra kunder mer konkurrenskraftiga. Vi bygger dom som bygger.

Aros Bygg och Förvaltning

Att bygga mer än bara hus betyder för oss att bygga ändamålsenliga lösningar för människorna som skall bo och verka i husen, såväl interiört som exteriört
Vi bygger även relationer, kompetens och kunskapsöverföring. Det vi bygger skapar långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Välkomna in till oss!

VVS-Konsult

Västerås Ventilationsservice

Länsförsäkringar Bergslagen

Länsförsäkringar är med i vårat projekt med att få in flera flickor att spela golf.

Graf och bild Bergstrands

Från tryck till digitalt

Vi hjälper ditt budskap att nå dina målgrupper i de flesta media och kanaler. Vi är experter
på papper, expo, DR, utomhus, digitalt på liten skärm och på stor skärm - och det bästa
av allt är att vi kan mäta din kommunikation och visa dig resultaten, oavsett om du
kommunicerar obestruket eller understruket.


PEAB

Peab kännetecknas av en decentraliserad och kostnadseffektiv organisation med fyra samverkande affärsområden vars verksamhet baseras på lokalt entreprenörskap nära kunden. Vår affärsmodell med fyra affärsområden skapar möjligheter genom hela kedjan i ett byggprojekt.

Tortuna Bryggeri

Att brygga öl hemma har i flera år varit en trevlig hobby för Anders Söderlund och Classe Wahlberg. I början på 90-talet upptäckte Anders att det en gång i tiden funnits ett bryggeri i Tortuna och på den vägen startade Tortuna Bryggeri