SENIOR

Tortuna Golfklubb

alla Medlemmar, Gäster och Vänner

Regelkurs

Om intresse finns att delta i regelkurs i början på 2022 meddela Nils Hallonsten

Protokoll vid seniorkommittens höstmöte

6 oktober 2021.

• Mötets öppnande
    Ordf. Nils Hallonsten öppnade mötet och hälsade alla36 deltagarna varmt välkomna.
  • Info om klubben
    Klubbordf. Lillemor berättade att ombyggnaden av 11ans green nu var färdig. Nu väntar vi bara på att gräset skall rota sig igen, så kanske det går att spela på greenen i början på nästa år.

Klubben har fått 120 nya medlemmar, 23 st bara I september, så nu är vi 830 medlemmar.
  • "Visit Västerås" har delat golfklubbarna i en väst och en östavdelning. Vi tillhör öst. Målsättningen är att sätta Västerås på Sveriges golfkarta, avtal som gäller i 4 år mellan klubbarna har upprättats.
  • Tävlingen LETAS, som tidigare gått på Västerås, kommer nästa år att spelas på Orresta.
    Ungefär samtidigt, i början på augusti, kommer Tortuna att arrangera "Folksam Paragon Tour". I båda dessa tävlingar kommer Tortunas medlemmar att få ställa upp som funktionärer.

Under dessa tävlingar kommer medlemmarna att erbjudas spela på varandras banor till rabatterade priser.
    Lillemor efterlyste ett golfpaket från Tortuna, som skulle inkludera hotell och golf.
  • Greenfeeintäkter i år har varit mindre än 2020, men större än 2019, det är enl. plan.
  • Under augusti var banan stängd under 5 dagar, av väderskäl och den senaste tiden har inte heller varit "snäll" mot greenfeegäster. Klubben har en god likviditet.
  • Årsmötet i Tortuna Golfklubb hålls den 29 november.
  • Info om bowlingen i vinter. Nils-Erik informerade att bowlingen startar torsdagen 14 oktober
    kl 11.00-12.00. Priset är 60 kr/gång då ingår skor och klot till dom som behöver. Tio banor bokade.
  • Liksom tidigare år kommer en "golfliga" att spelas.
  • Årets "Player of the year" vanns igen av Göran Johnsson som hyllades och prisades.
    Övriga framgångsrika Tortunaspelare ärades också för sina insatser.

Laget som gjorde det - Grattis

Grattis till vinsten i Mellansvenska Matchspelsmästare i lag H75 2021