VÄLKOMMEN TILL
TORTUNA GOLFKLUBB

Bli inte förvånad över att mötas av många hej och glada leenden direkt på parkeringen från våra medlemmar. Vi har ett känt rykte för vår gästvänlighet, och att vi alltid hälsar på varandra med ett leende, oavsett om vi känner varandra eller inte. Så, hos oss är det aldrig ett bekymmer att slå sig ner vid ett halvfullt bord och lära känna någon ny. Vi på klubben lever verkligen efter vår slogan - en klubb att trivas på.

Vi erbjuder en varierande 18-håls slinga med omväxlande natur, dels bland korridorer mellan resliga tallar och grönskande björkar men också över porlande vattendrag och vajande vass. Det är med andra ord, en härlig mix av en park och skogsbana. Banan andas även uråldrig kultur med stenmurar och stenformationer som för tankarna mot nordisk historia. Hos oss behöver du ta vara på alla dina kunskaper kring spelstrategi, för du får inte många extra slag med dig på rundan. Golf hos oss är en minnesvärd upplevelse.

Under segmentet Spela golf finner du massor av information kring vistelsen här hos oss. Undrar du över något, kontakta oss på uppgifterna nedan.