VÄSTERÅS INDOOR GOLF

Hej alla medlemmar

Nu kan vi meddela att vi även 2022/2023 är en partnerklubb till Västerås Indoor Golf! Det ger er medlemmar en rad fina förmåner och möjligheter till att fortsätta hålla svingen varm under vinterhalvåret UTAN att bege sig utanför länets gränser.

Västerås Indoor Golf ger er möjligheten att titta lite mer djupgående på svingen och bollens flykt med sina 9 st TrackMan golfsimulatorer. Dessutom erbjuder Västerås Indoor Golf spel på över 180 banor, träning på rangen och tävlingar för både stora som små. På anläggningens puttinggreen kan ni även träna puttning eller varför inte utmana kompisarna i en puttävling? Västerås Indoor Golf är verkligen det perfekta stället att spendera några timmar på när golfsuget blir för stort!

Ni som är medlemmar hos oss på Tortuna Golfklubb och även blir medlemmar hos Västerås Indoor Golf, får en extra spelkredit på 350 kr när ni tecknar ert medlemskap.
Ange koden: TORTUNAINDOOR

Medlemskapen som erbjuds hos Västerås Indoor Golf:

Medlemskap - 990:-
- Ger rabatt med 20% på vardagar & 15% på helger.
Vardagsmedlemskap - 990:-
- Ger rabatt med 40% på vardagar före kl. 16 samt kvällar efter kl. 21. Även rabatt med 40% på helger fram till kl. 9 & efter kl. 16 (Passar seniorer och kvällsgolfare)
Juniormedlemskap - 990:-
- Ger en kombination av båda dessa medlemskap för juniorer upp till 21 år.

I alla medlemskap får du dessutom spela på drop-in singelspel för 150kr/h vardagar före kl. 16 och 200kr på övrig tid vid bemannade öppettider.

Varmt välkomna hälsar
Västerås Indoor Golf och Tortuna Golfklubb!