YNGRE SENIORER

Att spela golf är något många gjort som juniorer, men någonstans efter att studierna börjar ta fart och vuxenlivet tar över så är det många som prioriterade bort golfen. En annan utmaning är att få unga kvinnor kvar inom sporten. 

Vi på Tortuna Golfklubb gick till botten av problemet och fokuserade på åldersgruppen 22-39 år, och deras utmaningar till varför man slutade att spela golf. Ofta var orsaken tid, då man exempelvis var i början på att starta en ny karriär eller precis tagit steget in i familjelivet och på så vis fick lägga golfen åt sidan. 

Vi tog detta på allvar och gjorde en rad åtgärder och jobbade hårt för att hitta en gemenskap och skapade därför gruppen "Yngre Seniorer". Detta är en grupp för både damer och herrar mellan 22-39 år. Hur vi jobbar framåt och vad vi gör för att locka målgruppen kvar inom golfen, kan du läsa mer om här inom kort. 

Vi återkommer inom kort med dag och tid för årets veckospel och träning.
Önskar du att få vara med i gemenskapen? Vi har alltid plats för fler!
Kontakta
kansli@tortunagk.com för mer information och ditt intresse. 

SERIESPEL 2023

MIXED 22

Ett nytt seriespel för 2023, som gäller för både damer och herrar. Det spelas med HCP och gäller för åldrarna 22-49 år. Serien spelas i 6 omgångar med 6 spelare varav 4 resultat räknas varje gång. 

Speldagar: Måndagar & Söndagar

Lagledare: David Boås Alstermo

DAMER VARDAG

Ett seriespel för damer i alla åldrar och som spelas med HCP. Serien spelas i 6 omgångar med 6 spelare varav 3 resultat räknas varje gång.

Speldagar: Tisdagar

Lagledare: Saknas just nu

DAMER HELG

Ett seriespel för damer i alla åldrar och som spelas med HCP. Serien spelas i 6 omgångar med 6 spelare varav 3 resultat räknas varje gång.

Speldagar: Söndagar

Lagledare: Saknas just nu

SCRATCH

Ett av de tuffaste seriespelen som går. Denna är enbart för herrar 22 + år och spelas scratch, alltså utan HCP. Serien spelas i 6 omgångar med 6 spelare varav 4 resultat räknas varje gång.

Speldagar: Tisdagar

Lagledare: Simon Johansson